فریلنسری چیست؟ پردرآمد ترین مشاغل freelance

دسترسی سریع

از زمانی که اینترنت و دنیای دیجیتال گسترده تر شده، خیلی چیزها تغییر کرده؛ حتی کار کردن! حالا دیگر تنها راه برای کسب درآمد، انتخاب بین دو گزینه «کارمندی» یا «شغل آزاد» نیست. شما می توانید فریلنسری کنید و پول در بیاورید. اما فریلنسری چیست؟ چطور می توان در این زمینه فعالیت کرد؟ با چه مهارت هایی می توان وارد فریلنسری شد؟

اگر دوست دارید تا در مورد این سبک کاری اطلاعات بیشتری به دست بیاورید، این مطلب برای شماست. ما قصد داریم تا بدون حرف اضافه، کوتاه ترین پاسخ کامل را برای تمام سوالات شما آماده کنیم. پیشنهاد می کنیم تا پایان همراه ما باشید.

فریلنسری چیست؟ فریلنسر کیست؟

فریلنسر یا Freelancer در معنای لغوی، به معنای «آزادکار» است. اما این تعبیر، کمی شبیه به یکی از شاخه های کُشتی است! به همین خاطر، بهتر است فریلنسر را این طور تعریف کنیم: فریلنسر کسی است که بدون تعهدات مرسوم کارمندی و اداری، با کسب و کارهای مختلف همکاری می کند و در زمینه ای که تخصص دارد، خدمت ارائه می دهد.

معمولا کار فریلنسری که به عنوان «فریلنسینگ» نیز شناخته می شود، به صورت پروژه ای و در بازه های زمانی مشخص انجام می شود. در واقع در این سبک کاری، فرد متخصص باید تسک ها و وظایف مشخصی را در بازه زمانی تعیین شده انجام دهد. حالا چطور باید در این زمینه فعالیت کرد؟مسیر فریلنسری چیست؟

چگونه فریلنسر شویم؟

برای فریلنسرشدن، چند پیش نیاز اساسی لازم است. اولین مورد، کسب مهارت است. اگر می خواهید به عنوان فریلنسر کار کنید، باید در یک رشته خاص به مهارت بسیار خوبی برسید. هر چه مهارتتان را افزایش دهید، درآمد شما هم بیشتر می شود. به عنوان مثال، اگر می خواهید به عنوان یک متخصص پایتون، فریلنسری کار کنید، باید با گذراندن دوره پایتون سطح مهارت خود را بالا ببرید تا بتوانید از بین افراد مختلف، بهترین پروژه ها را شکار کنید.

بعد از اینکه مهارت خود را بالاتر بردید، باید رزومه خوبی آماده کنید. این کار از نوشتن یک رزومه استاندارد شروع می شود. اما برای تکمیل کردن آن، باید نمونه کارهای خوبی داشته باشید. اگر تازه کار هستید و در زمینه روزمه یا نمونه کار دستتان چندان پر نیست، می توانید با انجام پروژه های تمرینی، این موضوع را تا حدودی برطرف کنید.

وقتی به سطح قابل قبولی از مهارت رسیدید و رزومه قابل قبولی آماده کردید، باید توانمندی های خود را به خوبی ارائه کنید. برای انجام این کار، باید روی برند شخصی خود کار کنید. بحث برند شخصی خود یک موضوع کاملا تخصصی است و یک موضوع جداگانه را نیاز دارد. شما می توانید با سرچ و جست و جوی بیشتر، اطلاعات بیشتری در این باره کسب کنید. در این مسیر، باید ارتباط سازی و کانکشن های درستی ایجاد کنید تا از این طریق، بتوانید پروژه های بیشتری بگیرید.

وقتی با نفرات بیشتری به طور هدفمند آشنا شدید، می توانید با کمک گرفتن از مهارت های نرم خود از جمله مذاکره، پروژه ها را بگیرید و با تکمیل آن ها، به درآمد برسید. البته همه چیز به همین سادگی هم نیست! این کار سختی ها و شیرینی های خاص خود را دارد. اما مزیت ها و معایب فریلنسری چیست؟

فریلنسری چیست؟

مزایا و معایب شغل فریلنسری چیست؟

شاید در ابتدای مسیر، عدم وابستگی مکانی و آزادی زمانی برای افراد تازه وارد به این حوزه بسیار جذاب باشد. اما این موضوع، دقیقا مثل یک شمشیر دو لبه عمل می کند. یعنی اگر نتوانید مدیریت درستی روی زمان یا محل کار خود داشته باشید، اصلا در زمینه فریلنسری موفق نخواهید بود. به غیر از این، موارد دیگری هم وجود دارد که در ادامه آن ها را ذکر کرده ایم:

مزایامعایب
مدیریت زمان شخصیاسترس و فشار بیشتر
مدیریت پروژه توسط خود فردفاقد حقوق ثابت
عدم وابستگی مکانیکاهش تعامل با مردم
امکان کسب درآمد بیشتر نسبت به کارمندیدارای ددلاین (مدت تحویل پروژه)

بهترین مشاغل فریلنسری در ایران

مورد دیگری که برای ورود به دنیای فریلنسری نیاز است، شناسایی مشاغلی است که برای این سبک کاری مناسب است. اصولا هر شغلی که قابلیت دورکاری داشته باشد، برای فریلنسری مناسب است. اما بهترین مشاغل فریلنسری چیست؟

  • برنامه نویسی
  • کارشناس دواپس DevOps
  • کارشناس سئو
  • کارشناس دیجیتال مارکتینگ
  • گرافیست
  • دیتا آنالیست (تحلیلگر داده)
  • مترجمی
  • طراحی وب سایت
  • تدریس از راه دور
  • گویندگی
  • طراحی لوگو
  • طراحی UX/UI
  • کپی رایتینگ
  • تولید محتوا
  • تدوین و ادیت ویدئو
  • ویراستاری
  • بلاگری
  • عکاسی

در بین رشته های شغلی مختلف، برنامه نویسی از حوزه هایی است که متخصصان زیادی در آن به صورت فریلنسری کار می کنند. البته پروژه های زیادی هم وجود دارد؛ بنابراین، بازار کار فریلنسری برنامه نویسی جذابیت خوبی دارد. همچنین درآمد برنامه نویسان فریلنسر به مواردی همچون سابقه کار، مهارت و تخصص، زمینه تخصصی (فرانت اند، بک اند و …) و البته زبان هایی که فرد کار می کند، بستگی دارد.

بعد از پیداکردن رشته شغلی مناسب، باید تجهزیات اولیه برای شروع را فراهم کنید. پس از آن، می توانید کار خود را به عنوان فریلنسر شروع کنید.

امکانات مورد نیاز فریلنسری

با توجه به زمینه ای که در آن کار می کنید، نیازمند تجهیزات متفاوتی هستید. در جدول زیر، بخشی از مهم ترین تجهیزات لازم برای هر رشته کاری را مشاهده می کنید:

مشاغل فریلنسریتجهیزات مورد نیاز فریلنسری
برنامه نویسیسیستم، اینترنت پرسرعت، توسعه دهنده نرم افزار، ویرایشگر کد
تولید محتواسیستم، دوربین، نرم افزارهای ویرایش متن، اینترنت پرسرعت، میکروفون
بازاریابی دیجیتالسیستم، نرم افزارهای بازاریابی دیجیتال، اینترنت پرسرعت، دوربین و میکروفون
طراحی گرافیکسیستم، نرم افزارهای طراحی گرافیکی، تبلت گرافیکی، اسکنر، چاپگر، قلم هوشمند
فریلنسر نویسندگیسیستم، نرم افزارهای ویرایش متن، اینترنت پرسرعت، هدفون یا هندزفری

درآمد فریلنسر در ایران و جهان

یکی از مواردی که خیلی ها را به سمت فریلنسری سوق می دهد، درآمد آن است. البته پولی که یک فریلنسر در می آورد، تا حدود زیادی به تخصص و مهارت او بستگی دارد. البته رزومه و قدرت مذاکره هم در این موضوع تاثیر قابل توجهی دارد. رشته شغلی هم از دیگر مواردی است که روی درآمد فرد اثر می گذارد. اگر در همه این ها آمادگی لازم را دارید، می توانید از طریق سایت های ایرانی زیر، به دنبال پروژه بگردید:

  • پونیشا
  • کارلنسر
  • پارس کده
  • کاریشه
  • انجام میدم

اما موضوعی که اهمیت زیادی دارد، توانایی فرد برای مدیریت کردن پروژه هاست. فریلنسر، برخلاف کارمندانی که حقق ثابت، زمان کاری مشخص و تسک های تعیین شده دارند، باید همه چیز را خودش مدیریت کند. اینکه کدام پروژه را در چه زمانی انجام دهد، چند پروژه همزمان داشته باشد و چطور تسک های هر یک را به سرانجام برساند، همگی به توانمندی های مدیریتی فرد بستگی دارد. اما تاثیر آن بر درآمد فریلنسری چیست؟

اگر فرد بتواند پروژه های مختلف و تسک های مربوط به هر یک را بهتر مدیریت کند، می تواند تعداد پروژه های خود را افزایش دهد و حتی با تیم سازی، قراردادهای بیشتری را تجربه کند. در نتیجه، می تواند به درآمد بسیار بالاتری دست پیدا کند. به غیر از این، امکان درآمد دلاری از فریلنری نیز وجود دارد. اما روش رسیدن به این هدف در فریلنسری چیست؟

روش کسب درآمد دلاری در فریلنسری چیست؟

برای گرفتن پروژه های خارجی و کسب درآمد دلاری، در کنار همه مواردی که تا اینجا گفته شد، باید مهارت خوبی در زبان انگلیسی داشته باشید. وقتی همه پیش نیازهای لازم را داشتید، می توانید از مسیرهای درست برای گرفتن پروژه اقدام کنید. در این مسیر، لینکدین بسیار کمک کننده است.

اما در کنار این شبکه اجتماعی که محل حضور افراد متخصص و کارفرمایان است، سایت های دیگری هم هستند که امکان گرفتن پروژه را برای شما فراهم می کند. البته به دلیل تحریم ها و محدودیت هایی که وجود دارد، استفاده از ان ها برای کاربران ایرانی بسیار سخت تر است. از جمله این سایت ها، می توان به این موارد اشاره کرد:

  • آپ ورک
  • فریلنسر
  • فلکس جابز
  • تاپ تل
  • فایور

با توجه به رقابت شدیدی که در این سایت ها بر سر پروژه های جذاب وجود دارد، باید روی مهارت های خود به خوبی کار کنید. در این مسیر، ابتدا باید زمینه ای را که می خواهید در آن فعالیت کنید، انتخاب نمایید و به اندازه کافی آموزش ببینید. اگر دوست دارید در برنامه نویسی فعالیت کنید، شرکت در بهترین آموزشگاه های برنامه نویسی تهران، تصمیمی ایده آل برای ادامه مسیر است. بعد از آموزش اصولی، رزومه حرفه ای برای خود آماده کنید و برای ورود به بازار کار آماده شوید.

ورود به دنیای فریلنسری

برای ورود به هر زمینه ای از جمله فری لنسرینگ، باید با چالش های آن آشنا باشید. از جمله مهمترین آنها، عدم امنیت و ثبات شغلی است. از طرفی شما باید روحیه مدیریتی بالا داشته باشید تا بتوانید کارهای خود را به راحتی اولویت بندی کنید.

اولین گام، آموزش دیدن در یک آموزشگاه خوب است. اگر بتوانید آموزش خود را به صورت پروژه محور بگذرانید و در حین آموزش دیدن، یک رزومه قوی برای خود تهیه کنید با یک تیر دو نشان زدید و نورالانور می شود.

اگر به دنبال آموزشگاهی هستید، که تمام این ویژگی ها را با هم داشته باشد. کار و کمپ گزینه مناسبی است، که بوت کمپ front-end را برگزار می کند.

شبکه سازی، مورد بعدی است که ارتباط بین کارفرما و سایر فریلنسر ها را فراهم می کند. هم چنین با شبکه سازی و اندکی خلاقیت، می توانید مشتری های خود را از دست ندهید.

معایب فریلنسری

مهاجرت فریلنسری؛ شغل های مناسب برای مهاجرت فریلنسری چیست؟

شاید هدف خیلی ها از یادگیری یک حرفه خاص، مهاجرت باشد. اما اگر freelancer باشید، چطور؟ مشاغل مناسب برای مهاجرت فریلنسری چیست؟

یکی از بهترین رشته های شغلی برای مهاجرت و ادامه فعالیت به صورت فریلنسری، برنامه نویسی است.اکثر کشورهای مهاجرپذیر دنیا از جمله آمریکا، کانادا، آلمان، استرالیا، انگلیس و … شرایطی را فراهم کرده اند تا برنامه نویسان حرفه ای از سرتاسر دنیا، زندگی خوبی داشته باشند.

بنابراین، اگر می خواهید به عنوان یک برنامه نویس به چنین کشورهایی مهاجرت کنید، شرایط بسیار خوبی پیش روی شماست. اما اگر احساس می کنید که به اندازه کافی در رشته مورد نظر مهارت ندارید، می توانید در دوره های آموزشی مختلف شرکت کنید. بوت کمپ برنامه نویسی فرانت اند کار و کمپ در چند دوره ای که برگزار شده، میزبان دانشجویانی بوده که صرفا با هدف مهاجرت، در دوره ها شرکت کرده اند.

ویزای فریلنسری چیست؟

امروزه اکثر افراد به دنبال راه های مختلف برای مهاجرت هستند. ویزای فریلنسری جزو ویزای کار به حساب می آید. فرد فریلنسر با داشتن تخصص و علاقه به خود اشتغالی، تمکن مالی بالا و صرف زمانی حدود ۵ الی ۶ ماه، می تواند ویزا دریافت کند. وی قادر است با مهاجرت به کشور مورد نظر از مقصد و سایر کشور ها پروژه بگیرد.

کشورهایی همچون آلمان، اسپانیا، نروژ، پرتغال، ایرلند، سوئد، هلند، ایتالیا، فرانسه، جمهوری چک پذیرای مهاجرین با ویزای فریلنسری هستند.

در نهایت این شما هستید، که مسیر زندگیتان را انتخاب می کنید. اگر در حوزه خاصی متخصص هستید از این فرصت استفاده کرده و با فریلنسری یک شغل دوم برای خود دست و پا کنید. ابتدا با سایت های ایرانی پیش رفته و سپس با ارتقای مهارت شخصی و کسب تجربه، به فریلنسینگ دلاری روی آورید و برای خود یک درآمد فوق العاده رقم بزنید. به علاوه با ورود به این حوزه می توانید به کشورهای اروپایی نیز مهاجرت کنید.

شرایط ویزای فریلنسری آلمان

ویزای فریلنسری آلمان امکانی را برای مهاجران فراهم کرده تا بتوانند به صورت مستقل فعالیت کنند. نکته مهم این است که به کمک این نوع ویزا، امکان استخدام در شرکت ها وجود ندارد. البته بعد از گذشت یک سال، امکان تغییر نوع ویزا وجود دارد. موضوع بعد، شرایط دریافت ویزای فریلنسری آلمان است.

برای اخذ این ویزا، باید تمکن مالی خود را برای زندگی در آلمان ثابت کنید. همچنین شغل شما باید در لیست مشاغل فریلنسری آلمان وجود داشته باشد و بتواند ۸۰۰ یورو در ماه برایتان درآمد حاصل کند. همچنین باید مدارکی در رابطه با سوابق کاری و نمونه کارها، مدرک تحصیلی، فرم درخواست ویزا و پاسپورت را ارائه کنید. با ارائه این مدارک، فرایند دریافت ویزای فریلنسری آلمان حدود ۶ ماه طول می کشد.

اما سوال بعد این است که امکان تمدید و اخذ اقامت دائم از طریق این نوع ویزا وجود دارد؟ در پاسخ، باید گفت که پس از ۵ سال اقامت دائم در این کشور، می توانید به دریافت اقامت دائم آلمان اقدام کنید. ضمنا می توانید اقامت خانواده خود را هم دریافت کنید.

در مجموع، در این مطلب سعی کردیم به این سوال پاسخ دهیم که فریلنسری چیست و چه مزیت ها و معایبی دارد. همچنین رشته های شغلی پرطرفدار در این حوزه را هم بررسی کردیم. در پایان، اگر دوست دارید در این عرصه و به عنوان برنامه نویس فعالیت کنید، می توانید با کار و کمپ تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تیم ما استفاده کنید.

۴ پاسخ

    1. راستش ما موسسه مهاجرتی نیستیم اما با ویزای فریلنسری به کشورهای زیادی میشه مهاجرت کرد.

  1. از بین سایت های فریلنسری که معرفی کردین، من با کارلنسر و پونیشا کار کردم که نسبتا بد نیستن، البته برای شروع کار خوبه وگرنه زمانیکه حرفه ای بشین خیلی پروژه های بهتری پیدا میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرداخت به صورت نقدی می باشد
مجموع هزینه ای که پرداخت می کنید: .2.900.000  تومان